Forside Nyheder

Apples nye 10,5” iPad er en Pro

-
Foto: Apple

Den nye iPad Pro viser vejen frem for iPad.

Det er lykkedes Apple at gøre rammen på den mindste iPad Pro langt smallere, især på siderne, hvilket har gjort skærmarealet 20% større – altså 10,5” tommer i en krop, der normalt ville huse en 9,7” skærm.

Det er formentlig noget i den stil, vi kan forvente i fremtidige iPad-designs, men til at starte med har Apple altså kun indført det på den mindste iPad Pro.

Annonce:
Foto: Apple

Til gengæld er der sket en masse indvendigt, og det gælder også for 12.9-tommer-versionen af iPad Pro har nu den nye A10x Fusion-chip ombord, der er ”iPad-versionen” af det chipset, der sidder i iPhone 7. Den er der smæk på. Den er 30% hurtigere end sin forgænger og leverer en GPU-ydelse, der er 40% hurtigere end før.

Skærmen i sig selv har også gode specs. Der er tale om en True Tone-skærm med wide color gamut og lav refleksivitet. Skærmen kan levere 600 nits lysstyrke og for første gang kan en iPad-skærm også levere HDR.

Foto: Apple

 

 

Apple har også et nyt koncept til iPad-skærmen, som de kalder ProMotion. Med ProMotion kan skærmen på en iPad genopfriske ved 120hz, hvilket er dobbelt så meget som nu.

Det er dog ret interessant, at dette kan ske dynamisk, så du også kan komme helt ned på 24Hz (når du f.eks. kigger på et stillbillede), og dermed spare batteri. Det gør samtidigt, at den nye iPad Pro kan holde sin forgængers batterilevetid på 10 timer.

 

Foto: Apple
Foto: Apple

 

De nye iPad Pro-modeller har også fået opdateret kameraerne. Bagerst sidder der nu et 12 MP kamera med optisk billedstabilisering og der sidder et 7MP Facetime-kamera foran.

De nye iPads kan bestilles nu og begynder at dukke op i næste uge.

iOS 11 har I øvrigt en række nye iPad-specifikke funktioner.

 

Foto: Apple

 

Pris og tilgængelighed

Den nye iPad Pro med 10,5″ skærm koster fra kr. 5.599,-

Den opdaterede udgave med 12,9″ skærm koster fra kr. 6.999,-

Kan bestilles nu hos Apple og Apple-forhandlere.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.