Forside Produkter Medieafspillere

Apple TV: YouSee bliver alligevel ikke klar i år

-
Illustration: recordere.dk

Det bliver alligevel ikke i år at YouSee udkommer med en app til Apple TV.

Efter tidligere udmeldinger var det ventet at YouSee ville udkomme med en app til Apple TV i år, men den er ikke blevet klar og YouSee tør ikke spå om hvornår den kommer.

“Vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst, og vi har derfor lanceret en app til Android TV og snart følger en til Samsung tv”, fortæller Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee, til MereMobil.dk.

Annonce:

Se også: YouSee lancerer på Android TV

Jacob Mortensen fortsætter: “Vi er fortsat i udviklingsfasen i forhold til vores app til Apple TV, som vi ved mange af vores kunder glæder sig til, men kan endnu ikke give et præcist estimat på, hvornår vi er klar til at lancere”.

Den allerede udgivne YouSee tv-app til Android TV kan ikke benyttes alene men kræver et abonnement på en YouSee tv-boks for at fungere. Det forventes at det samme vil gælde for app’en til Apple TV, når den engang udkommer.

 

Annonce:
KILDEMereMobil.dk
Forrige artikelB&O-lyd til spil? – Xbox går på WiSA trådløs audio
Næste artikelKlumme: Hvorfor, Apple?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.