Forside Produkter HiFi & Surround

B&O-lyd til spil? – Xbox går på WiSA trådløs audio

-

Xbox har tilsluttet sig WiSA-standarden for trådløs hi-res audio.

Snart bliver det måske muligt at koble de trådløse højttalere fra Bang & Olufsen sammen med en Xbox.

Annonce:

Xbox har nemlig meldt sig ind i ‘The Wireless Speaker and Audio Association’, som er organisationen bag den trådløse audioteknologi WiSA.

WiSA har Bang & Olufsen ombord også, sammen med andre brands som Gibson (der også laver Philips audioprodukter), Harman/Kardon og LG.

Med WiSA i Xbox bliver konsollen i stand til at levere audio i 24-bit hi-res kvalitet, sendt trådløst til kompatible højttalere. Det kunne være en eller flere af de mange nyere højttalere fra Bang & Olufsen med WiSA.

WiSA understøtter op til 8 trådløse højttalere i en lydkvalitet op til 24-bit/96 KHz. Hvad de 8 kanaler benyttes til er valgfrit. Det kunne være 7.1 surround, men kan også være flere stereosæt eller blot 8 monokanaler. På B&O grej er det konfigurerbart hvordan de 8 lydkanaler benyttes.

Hvad Xbox vil bruge WiSA-teknologien til er der ingen oplysninger om endnu. Men det kan handle om trådløs hi-res lyd til den nye Xbox One X topkonsol, ikke kun til spil men til al underholdning som også musik, film og tv.

 

Annonce:
Forrige artikelSpotify dropper originalt video-indhold
Næste artikelApple TV: YouSee bliver alligevel ikke klar i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.