Forside Produkter Mobil

Android Authority: Huawei Mate 10 Pro er årets androidmobil

-

De sidste måneder er 10 af verdens bedste android-telefoner blevet udsat for lidt af hvert i forsøget på at kåre den ultimativt bedste på markedet.

På baggrund af tests i syv forskellige kategorier kunne den anerkendte internetpublikation Android Authority for to uger siden kåre Huawei Mate 10 Pro som årets smartphone med titlen ”Smartphone of the year”.

Annonce:

Huawei Mate 10 Pro slår dermed blandt andet den populære Samsung Galaxy Note 8 som årets androidtelefon. Flagskibet fra Huawei bliver topscorer i kategorien ”Battery” og formår på tværs af alle parametre at erobre førstepladsen. Det er smartphonens evne til at score højt over hele linjen, der giver Mate 10 Pro sejren, forklarer Android Authority.

 

Læs vores anmeldelse af Huawei Mate 10 Pro

 

Hos Huawei i Danmark er der også stolthed og glæde at spore over anerkendelsen af topmodellen:

”Vi er super glade for, at Mate 10 Pro høster så stor anerkendelse fra et af verdens førende mobilmedier. Heldigvis svarer deres vurdering rigtig godt overens med de anmeldelser, som de danske medier også har givet Mate 10 Pro. Så noget kunne tyde på, at vi ikke har ramt helt ved siden af med denne smartphone,” siger en glad Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

Android Authority har vurderet de 10 telefoner efter en række objektive kriterier ved at teste blandt andet kamera, batteri og lyd. Således er de 10 Android-telefoner blevet udsat for 40 forskellige tests og vurderet ud fra 100 forskellige kriterier.

 

Se den samlede score i tabellen herunder:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.