Forside Nyheder

Spotifys hardware-nyhed kan være en afspiller til bilen

-

Blandt Recordere-læserne er det nok en uvant tanke, men der findes faktisk folk, der ikke kan hitte ud af at streame musik i bilen.

Når smartphonen endnu er blevet frontstykke for alle bilradioer, og disse endnu ikke er blevet reduceret til blot at være forstærkere og højttalere, er det fordi, der stadig kan være en del bøvl forbundet med at bruge sin smartphone som musikafspiller i bilen.

Annonce:

Selv hvis Bluetooth’en fungerer upåklageligt hver gang, man sætter sig ind i bilen, og kablerne er reduceret til et minimum, er der stadig lige det der med den håndfri betjening. Nok kan virtuelle assistenter finde ud af at afspille den mest kendte musik, men man skal ikke meget ud i nicherne, før det bliver svært at afspille musik med talekommandoer.

Det kan være disse omstændigheder, Spotify vil forsøge at løse med deres kommende hardware-nyhed. Vi har indtil videre troet, at der ville være tale om en trådløs højttaler og det kan stadig blive tilfældet. Men der er noget, der tyder på, at Spotify er på vej med en hardware-afspiller til bilen.

The Verge rapporterer, at en række Reddit-brugere har fået tilbudt en hardware-Spotify-dims til den firehjulede som testpersoner, men ingen af dem er tilsyneladende lykkedes med at tilmelde sig ordentligt. Og det kunne lugte meget langt væk af en and, hvis det ikke lige var fordi, det skete i selve Spotify-app’en, og at Spotify har annonceret en hardware-nyhedsevent 24. april og ikke benægter afspillerens eksistens.

Billedet ovenfor kommer fra Twitter-brugeren Trevor Mays, der var en af dem, der fik tilbuddet i app’en. Du kan se hele hans screenshot herunder.

Til Engadget siger de blot, at de ingen kommentarer har. Hos Spotifys support-team benægter man heller ikke dimsens eksistens, men siger blot, at det ikke er et tilbud, der er tilgængeligt lige nu.

 

Annonce:
Forrige artikelDenne dims kan høre, hvad du tænker – og bruges som fjernbetjening.
Næste artikelRED-iPhone 8 kan være på lige på trapperne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.