Forside * Nyheder

LG præsenterer 8K OLED på IFA

-
LG præsenterer 8K OLED på IFA (foto: LG)

LG viser verdens første 8K OLED TV på forbrugermessen IFA i Berlin. Hvornår TV’et er klart til salg er dog uklart.

På CES i Las Vegas viste LG deres prototype af et 8K OLED display. På IFA i Berlin er de nu klar til at vise hvordan et 8K (7680×4320) kunne se ud. TV’et er hele 88 tommer, og er langt fra klart til salg.

Selvom der ikke er kommercielt indhold klart, så vil LG gerne slå Samsung, der forventes snart at være klar med 8K TV i LCD/QLED familien.

Annonce:

Salget af OLED TV er steget med mange procent, og LG vil ikke stå tilbage, hvis deres konkurrenter går på markedet med 8K paneler.

 

Du skal ikke vente, hvis du skal have nyt TV nu

Der er ingen grund til at blive nervøs for at købe et UHD TV nu, da hverken indhold eller priser er klar på de nye TV. Et 8K TV vil i begyndelsen koste mere end de fleste er villige til at betale, og der vil gå år, før vi begynder at se et indholdsudbud, der gør det interessant at have et 8K TV.

Recordere.dk er på IFA, og skal nok opdatere med både video og mere info når det bliver tilgængeligt.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.