Forside * Featured

Microsoft vil lade dig sende SMS’er fra computeren via Skype

-
Foto: Windows Blog Italia

Siden SMS’ens fødsel har der været gjort utallige forsøg på at lave en god SMS-tjeneste, der kan bruges fra en pc.

Nu gør Microsoft så også et forsøg, denne gang fra Skype.

Annonce:

En italiensk Windows-blog har fået øje på en feature i den nyeste preview-version af Skype, der gør SMS muligt fra tastaturet på en pc eller en Mac.

Idéen er at sætte Skype-app’en som standard-SMS-app på f.eks. en Android-telefon og derefter vil man så kunne besvare indkommende SMS’er – eller sende nye – direkte fra Skype. Ifølge en instruktionstekst afsløret af Windows Central er funktionen netop kun tilgængelig via Android.

Eller rettere, funktionen er slet ikke tilgængelig endnu. Kun brugere i Microsofts Insider-program har mulighed for overhovedet at se featuren, og den kan ikke slås til endnu.

Det vil den imidlertid kunne i kommende opdateringer, lover Microsoft. Efter afsløringerne sendte Skype Insider-holdet en tweet ud (herunder), der bekræftede tilstedeværelsen af funktionen, og at den lille ”sneak peek” snart vil blive aktiveret for Insider-brugere.

Der er ikke givet nogen tidslinje for hverken denne aktivering eller aktivering for almindelige Skype-brugere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.