Forside * Nyheder

Philips TV klar til Amazon Alexa

-

Philips TV gør det nu muligt at bruge taleassistenten Amazon Alexa.

Philips sender deres ‘Smart TV Voice Control’ ud. Den nye funktion vil gøre det muligt at stemmestyre Philips Android TV fra Alexa-enheder.

Annonce:

Hvad siger du til at tænde dit TV eller skifte kanal med en sætning? Philips Smart TV Voice Control til Amazon Alexa gør det muligt at betjene de kompatible TV med din stemme.

Det eneste, du skal gøre, er at sige eksempelvis “Alexa, turn on the TV” eller “Alexa, change the channel to…”. Du kan også regulere lyden, skifte mellem inputkilden og styre multimedia playback.

For at kunne bruge Philips Smart TV Voice Control skal man have en Alexa-enhed som eksempelvis Amazon Echo eller Echo Spot i hjemmet. Så parres enheden med den Alexa-app, som allerede er installeret på de kompatible Phillips TV.

 

Tilgængelighed

Alle Philips Android TV fra 2018-sortimentet samt modeller fra 2017 med P5-billedprocessoren understøttes.

Den nye mulighed vil blive aktiveret i forbindelse med opgraderingen til O-versionen af Android TV OS. Det sker i årets sidste kvartal for Philips Android TV fra 2018 og 2017-modellerne med P5-billedprocessoren.

Amazon Alexa vil i første omgang være på engelsk og tysk.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.