Forside Baggrund

Samsung præsenterer QLED 8K TV med AI opskalering

-

Samsungs seneste storsatsning inden for TV præsenteres på IFA: Q900R QLED 8K-TV med kunstig intelligens bag opskaleringen.

Samsungs satsning på QLED 8K TV med 8K AI (kunstig intelligens) bliver det seneste skud på stammen fra den koreanske elektronikleverandør.

Annonce:

“Hos Samsung arbejder vi konstant med innovationer, der kan løfte TV-oplevelsen. Med introduktionen af 8K-TV med 8K AI Upscaling tager vi et stort skridt mod den højeste billedkvalitet”, fortæller Jongsuk Chu, Senior Vice President hos Samsung, og fortsætter:

“Vi er stolte af at kunne præsentere Q900R og er overbeviste om, at vores kunder kommer til at opleve fantastisk glans i farve, klarhed og lyd på vores nye 8K-kompatible modeller”.

 

Galleri

 

Samsung Q900R leverer en lysstyrke på skærmen op til 4.000 nits og kommer med HDR+ (high dynamic range med dynamiske metadata).

‘8K AI Upscaling’ er en proprietær teknologi, som anvender kunstig intelligens til at forbedre både billede og lydkvalitet til premium 8K kvalitet- uanset originalkildens kvalitet eller format.

Hvis en bruger ser indhold via en streamingtjeneste, set-top box, HDMI, USB eller endda mobil-spejling, kan Quantum Processor 8K genkende og opskalere indhold og vise det i 8K kvalitet, fortæller Samsung.

Udover den indbyggede maskinindlæring, der er i stand til at levere exceptionel 8K farve og lyd, vil Q900R desuden være udstyret med Direct Full Array Elite for øget kontrast og præcis kontrol af baggrundsbelysning.

 

 

Q900R gør det nemmere for brugeren

Tv’et tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

For eksempel kan tv’et automatisk identificere de enheder, der bliver tilsluttet, som derefter kan styres via en fjernbetjening, der automatisk skifter tv’ets billedkilde og lydoutput for optimal visning. Det gælder også lydenheder, der bliver tilsluttet via optisk kabel.

Livsstilsfunktioner som Ambient Mode er blevet forbedret for at give forbrugerne flere. One Invisible Connection, som leveres som standard til tv’et, indeholder et optisk kabel, hvor strømmen går med igennem, hvilket giver brugerne større frihed til at bestemme, hvor og hvordan de placerer fjernsynet i hjemmet.

 

 

Tilgængelighed

Samsung QLED 8K TV kommer til at være tilgængeligt i tre skærmstørrelser: 65″, 75″og 82″

Kommer til at være tilgængeligt i butikkerne fra begyndelsen af oktober i udvalgte markeder. Prisen er endnu ikke oplyst.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.