Forside * Featured

Segway e-Skates elektriske rulleskøjter lanceret

-

Segway Drift W1 hedder første produkt i den nye kategori af e-Skates som Segway-Ninebot nu har lanceret.

Segway-Ninebot er nok først og fremmest kendt for Segway’en. Den personlige transporter. Nu kommer Segway Drift W1, det første produkt i deres nye e-Skates kategori.

Annonce:

Segway Drift W1 er elektriske rulleskøjter der anvender Segways selvbalancerende teknologi.

De sort/hvide letvægts Segway Drift W1 e-Skates er små og (forholdsvis) nemme at løfte. Vægten er 7 kg. (3,5 kg. per skøjte).

Hjulene er designede til at forbedre stabilitet og styreegenskaber inkl. skridsikre fodpads og topfarten er 12 km/t.

Produktet er IP54-vandafvisende, og skulle kunne tåle at køre slags vejr. Udviklet til at holde – helstøbt magnesium-aluminium i luftfartsklasse og gummikofangere som beskytter produktet.

Kører i op til 45 minutter på en opladning og de tager 3 timer at oplade.

Den maksimale belastning er 100 kg.

 

 

Video

Gæster på IFA prøver e-Skates for første gang.

 

Pris og tilgængelighed

Segway Drift W1 vil koste ca. 4.500 kroner i Danmark.

Sælges fra oktober.

 

Sponsoreret link

Roboteksperten.dk er blandt de første butikker der kommer til at kunne levere Segway Drift i Danmark. Link til deres bestillingsside.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.