Forside Produkter Mobil

Officielt: 3 indgår roamingaftale med TDC

-

Som recordere.dk allerede kunne fortælle i sidste uge, har Teleselskabet 3 indgået aftale med TDC om at lade 3’s kunder benytte TDC’s netværk i de områder, hvor 3’s eget netværk ikke dækker. Roamingaftalen erstatter den nuværende aftale med Telia, og den omfatter både 2G, 3G og 4G.

Mere end 98% af Danmarks befolkning er dækket af 3’s 4G-netværk. I de få områder af landet, hvor 3’s net endnu ikke dækker, lejer teleselskabet sig ind på et andet netværk. 3 har nu indgået en aftale med TDC om, at 3’s kunder fremover kan benytte TDC’s netværk i disse yderområder. Aftalen omfatter national tale og dataroaming på 2G og 3G og som noget nyt også 4G, og den erstatter 3’s roamingaftale med Telia fra 2015. Implementeringen af TDC-aftalen starter den 5. februar og forventes fuldt udrullet ved udgangen af februar 2019.

Læs også: 3 forbedrer dækningen: Skifter til TDC 4G (rygte)

Annonce:

”Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug og nyder godt af alle fordelene ved en mobil netadgang. Derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk. I nogle få områder kan det dog stadig bedst betale sig for os at leje os ind på et andet netværk. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har sikret en ny, god roamingaftale med TDC. Aftalen inkluderer også 4G, og det betyder, at netværksoplevelsen i yderområderne bliver endnu bedre,” siger Morten Christiansen, CEO for 3.

Også hos TDC er man tilfreds med den nye aftale:

”Vi er meget glade for, at 3 har valgt TDC som national roamingpartner. Vores mobilnetværk er blevet kåret som Danmarks bedste de seneste fire år i træk, og det er en del af vores strategi at sælge adgang til vores netværk for eksterne operatører på lige vilkår,” siger Robert Dogonowski, administrerende direktør i TDC Wholesale.

 

Fakta om roamingaftalen

  • Roamingaftalen sikrer både 3 og OiSTER’s kunder dækning, hvor 3’s eget net ikke dækker. Her kobles kunderne automatisk på TDC’s netværk.
  • Inkluderede teknologier: 2G, 3G og 4G
Annonce:
KILDEPressemeddelse, 3
Forrige artikelSamsungs GALAXY S10 får Wi-Fi 6
Næste artikelTEST: Dansk udviklet Wi-Fi extender: Wave2 Air fra DKT
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.