Forside Produkter Mobil

Nu kommer næste generation af AirPods med trådløs opladning

-

Apple har brugt ugen på at liste nye produkter på markedet uden en stor præsentation. Nu er de klar med næste generation af AirPods, og de får trådløs opladning.

Apple er klar med næste generation af AirPods, der bl.a. kommer med en ny H1 chip der skulle forbedre Siri integrationen, og give bedre batteritid. Siri integrationen er forbedret ved at man i fremtiden kan sige “Hey Siri” uden at skulle trykke på noget.

Annonce:

Samtidigt kommer de med en ny case, der har trådløs opladning. Teknologien er Qi, så du kan bruge samme trådløse oplader som du bruger til din nyere iPhone. Du kan også vælge at købe de nye AirPods uden trådløs opladning, hvis du ikke vil bruge det.

De nye cases har op til 24 timers opladning af AirPods. Som noget nyt kan man ved bestilling hos Apple bestille sin AirPod case med personlig indgravering, hvis man har lyst til det.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • AirPods med normal  case koster 1.379,- DKK
  • AirPods med trådløs opladning koster 1.749,- DKK
  • Trådløs case til gamle modeller koster 679,- DKK

 

Annonce:
Forrige artikelKommune overvågede borgers streamingforbrug
Næste artikelTV 2 PLAY har nu en halv million abonnenter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.