Forside Produkter HiFi & Surround

Gato Audio går direkte og du sparer 40%

-

HiFi-producenten Gato Audio dropper mellemledene og sender besparelsen videre til kunderne

Gato Audio har i 10 år kørt deres salg af de håndbyggede HiFi-produkter på den gammeldags måde, med distributører og forhandlere, men nu vil de også tilbyde direkte salg.

Annonce:

“Efter ti år med salg af Gato Audio produkter på den gammeldags måde med distributører og forhandlere har vi indset at fremtiden skal se anerledes ud”, fortæller Gato og fortsætter:

“Internettet og billige fragtpriser giver os mulighed for at sløjfe distributøren, det lokale lager og den lokale markedsføring til fordel for bedre priser, mere direkte service og en væsentlig tættere kontakt til både kunder og forhandlere”.

Dermed træder Gato ud af konkurrencen om hvilken producent der giver den bedste avance hos forhandlere og distributører.

Istedet vil de nu også give andre ”direkte til dig”-producenter kamp til stregen, om at levere de bedste HiFi-produkter til prisen. De tilføjer:

“Dette uden at gå på kompromis med hverken kvaliten, designet eller med købsoplevelsen”.

Gato-produkterne vil fortsat være at finde på hylderne hos HiFi-forhandlere, som kan give demonstrationer og hjælp til opsætning mv.

De tilbyder selv fri fragt og 14 dages “buy&try” returret. De har selv et showroom i Herlev.

Gato DIA-400S

 

Men uanset hvor der købes så vil priserne på Gato-produkterne fremover være ca. 40% lavere end tidligere. Eksempelvis kostede den integrerede forstærker Gato DIA-400S før kr. 42.995,- nu kr. 25.995,-

Til nuværende kunder, der har købt et eller flere Gato-produkter i den seneste tid til gammel pris, der har de lavet et kompensationsprogram. Kontakt dem direkte omkring dette.

 

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Google Nest Hub – En super smart assistent
Næste artikelUltralette Intel-laptops jokker grafik-speederen i bund senere i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.