Forside * Nyheder

Sonos teaser: Årets største event

-

Sonos holder et stort event i New York og rykker ugen efter til IFA i Berlin.

Sonos ser ud til at klargøre en større produktlancering, og har sendt de første “save the date”-invitationer ud.

Annonce:

Der afholdes to fremvisninger. Det første i New York d. 26-27. august og det næste d. 4-5. september i Berlin. Sidstnævnte er samtidig med IFA-udstillingen.

Sonos er dog ikke udstiller på IFA, men benytter muligheden for at udstille ude i byen, mens de mange tech-journalister allerede er der.

Det bliver det største event for Sonos i år, men hvad de bringer med af nyt vides ikke. Men måske invitationen giver et hint: En person der sidder i en lænestol og kigger ud af vinduet?

Har du et bud på hvad tegningen kan betyde, så kom med det i kommentarfeltet herunder.

Opdatering: Sonos nye bærbare højttaler har også Bluetooth

 

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.