Forside * Featured

Vilde priser på Sony MicroLED

-

Sonys salgsklare MicroLED-skærme (Crystal LED) koster kassen!

Her er det som hjemmebiograf-entusiaster har sukket efter: Store MicroLED-skærme, til en high end hjemmebiograf.

Annonce:

Sony Crystal LED (Sonys navn for MicroLED) har de fleste af fordelene fra OLED, som perfekt sortgengivelse, høj kontrast, god farvegengivelse.

En MicroLED-skærm har ingen lysbegrænser, og kan holde 1000 nits på skærmen sålænge som det ønskes. Andre skærme, og det også OLED, kan kun kortvarigt give et peak i lysniveau, hvorefter der skrues ned igen for at skåne displayet. Det betyder at MicroLED opleves lysere ved HDR – der er mere knald på.

Sony Professional har netop afholdt et event på deres hovedkontor i Basingstoke, England, hvor de fremviste deres prof-produkter fra kameraer, over projektorer til MicroLED.

Her deltog Vincent Teoh fra HDTVtest, hvor han fik lejlighed til at se en 110″ udgave af Sony Crystal LED. I den størrelse kan Sonys MicroLED-moduler kun levere Full HD opløsning, men han fortalte at de også leveres i større størrelser.

Men det er ikke til priser hvor alle kan være med, og friværdien i ejerboligen rækker måske kun til udbetalingen.

Skærmstørrelser og priser er:

  • Sony 146″ Crystal LED €350.000 = Ca. 2,6 mio. kr.
  • Sony 182″ Crystal LED €500.000 = Ca. 3,7 mio. kr.
  • Sony 219″ Crystal LED €700.000 = Ca. 5,2 mio. kr.

Og så er det ikke engang Ultra HD i de mindre skærmstørrelser. Man skal helt op i 219″-modellen for at få 4K UHD i Sonys udgave af MicroLED.

Skærmene her er fortrinsvis beregnet til erhverv. Men kan som nævnt også bestilles hjem til erstatning af en projektor i en high end hjemmebiograf.

Selvom produkterne er til erhverv, håber vi at Sony fremviser dem på IFA 2019 i Berlin.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.