Forside Produkter HiFi & Surround

Sennheiser introducerer ny MOMENTUM Wireless hovedtelefon

-
Sennheiser MOMENTUM

Sennheiser er klar med 3. generation af deres MOMENTUM Wireless hovedtelefoner. Der tilbyder både ANC og 17 timers batteritid.

På IFA 2019 i Berlin er Sennheiser klar med 3. generation af deres populære MOMENTUM Wireless serie. Den nye generation har bl.a. fået Auto On/OFf, der tænder og slukker hovedtelefonerne når du sætter dem på hovedet eller folder dem ud eller sammen.

De nye MOMENTUM har også understøttelse for både Siri og Google Assisistant, og senere på året kommer der en firmware opdatering, der også gør plads til Amazon Alexa.

Annonce:

MOMENTUM kan forbinde via Bluetooth 5 og NFC, der gør pairing af telefon let og hurtigt.

MOMENTUM kommer med 42mm drivere, og på trådløse codecs er der support for aptXTM, AAC og SBC.

Prisen bliver 399 EUR (ca. 3.000 DKK), og den kommer i hvid og sort.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.