Forside Nyheder

Medie: Apple i kovending med Apple TV+

-

Ifølge Bloomberg er Apple igang med at indkøbe 3.parts indhold til streamingtjenesten Apple TV+

Erhvervsmediet Bloomberg bringer en nyhed om, at Apple skulle være igang med en kovending i forhold til streamingtjenesten Apple TV+

Annonce:

Avisen The LA Times bragte tilbage i februar et citat fra Apple-boss Tim Cook. Noget han havde udtalt på et tidligere investormøde.

Tim Cook var blevet spurgt hvorfor Apple ikke havde været ude og byde på tv-serien Venner til Apple TV+. Hertil svarede han:

“Vi elsker ‘Venner’, men det er ikke, hvad Apple TV+ handler om … Apple TV+ handler om originale udsendelser. Det føles ikke rigtigt for Apple bare at gå ud og snuppe en genudsendelse mere.”

Men nu tyder det på at Apple er ude i lidt af en kovending. Ikke at de er ved at købe Venner, men at de angiveligt dropper politiken med at Apple TV+ alene skal huse eksklusive Apple-titler.

Bloomberg har talt med kilder med kendskab til planerne, og de fortæller at Apple lige nu er i færd med at indkøbe 3.parts indhold til sin streamingtjeneste.

Her er fokus angiveligt lagt på at finde originalt indhold, der endnu ikke er slået igennem verden over. Indhold der endnu ikke er opkøbt af nogen af de andre store spillere indenfor tv og streaming.

Se også: Apple vandt budrunde om storfilm: Greyhound til Apple TV+

 

Annonce:
Forrige artikelMinister: Vi vil ikke blande os i YouSee prisstigning
Næste artikelIFA er ikke aflyst – men du skal inviteres for at være med
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.