Forside Produkter HiFi & Surround

Google på vej med surroundhøjttalere til ny Chromecast

-

Google Home-højttalere, som Nest Audio, kan måske snart indgå i et surround-setup sammen med ny Chromecast med Google TV

Hidtil har Google Home multirum musiksystem holdt sig til stereo og mono, men snart kan der også være surround på vej. Eller rettere, det er noget der er på vej, men endnu har Google ikke fortalt noget om hvornår.

Annonce:

Onlinemediet 9to5Google spottede følgende via en Google søgning:

“With Chromecast & Google TV Nest Audio becomes your home theater sound system”

Med Google Translate bliver det til “Med Chromecast og Google TV bliver Nest Audio dit hjemmebiograflydsystem”.

 

Kassen til Google Nest Audio (foto: recordere.dk)

Teksten stod i Google Store, men er nu fjernet. En talsperson fra Google bekræfter overfor avisen The Wall Street Journal, at de arbejder på en surround-integration til Nest Audio-højttaleren.

Se også: Nest Audio – Ny smart-højttaler fra Google med multi-rum og stereo-par

Som det fremgår af teksten lader det til at blive i samspil med ny Chromcast med Google TV. Det fremgår dog ikke om det bliver alle Google Home-højttalere der vil kunne indgå i surround, eller om det kun bliver de Nest Audio.

 

Den ny Chromecast med Google TV sælges ikke officielt i Danmark

 

Den ny Chromecast er en medieafspiller, med fjernbetjening og mulighed for at tænde/slukke TV og styre volume. Så med den i spil til surround, vil det blive muligt bygge et lille streaming-setup til tv, musik og film.

Der er ingen rygter om tidshorisont for surroundlyd til ny Chromecast.

Se også: Sådan virker ny Chromecast med Google TV i Danmark

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.