Forside Nyheder

Dplay er blevet til Discovery+ og sænker prisen på sport

-

Discoverys streamingtjeneste Dplay har skiftet navn til discovery+

Dplay er blevet til discovery+. Dagens relancering Discoverys streamingtjeneste sker på tværs af hele Norden.

Annonce:

I første omgang vil det nok mest opleves en navneændring, men der er nyheder, men målet er ambitiøst: Discovery går efter at discovery+ skal blive verdens førende streamingtjeneste, indenfor underholdning fra den virkelige verden.

Fans af store naturudsendelser kan glæde sig over at BBCs naturdokumentarer er tilgængelig. Dog ikke i 4K kvalitet, som på discovery+ i hjemlandet USA.

“Jeg er stolt af at vi nu kan give vores brugere et helt nyt look og endnu mere underholdning på vores streamingtjeneste, som for eksempel nye programmer som ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ og ’Stjerner i trøjen, en helt ny sæson af ’Over Atlanten’, BBCs naturdokumentarer og De Olympiske Lege i Tokyo til sommer”, fortæller Nicklas Norrby, CEO for Discovery i Norden, og fortsætter:

“Alle vores brugere vil have adgang til de samme fantastiske serier, dokumentarer, sport og kanaler som de havde før, og i løbet af året vil vi tilbyde endnu flere enestående seeroplevelser og også lægge mere af vores sportsindhold over til discovery+”.

 

Prisen for sport falder

Hvor underholdning+sport tidligere kostede kr. 179/måned på Dplay så åbner discovery+ med en ny pris på kr. 149/måned. Det almindelige abonnement med tv og film koster fortsat kr. 99/måned.

Discovery fortæller at sporten her i begyndelsen af året vil være Australian Open (tennis), Superliga (fodbold), Europa League (fodbold), FA Cup (fodbold) og Carabao Cup (fodbold) samt tre vendskabskampe med fodboldlandsholdet i marts måned.

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 9 Pro kan få endnu hurtigere trådløs opladning
Næste artikelRettighedsalliance: De sidste danske pirattjenester er lukket og slukket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.