Forside Baggrund

Netflix går nu efter dem der deler adgang

-

Netflix vil nu have alle til at betale for egen adgang. Ikke noget med at dele abonnementet med andre husstande.

Deling af abonnementer på TV og streaming er ikke noget ukendt fænomen, men nu ser det ud til at Netflix vil adressere udfordringen med ‘gratister’. Det skriver The Streamable, på baggrund af en test som Netflix kører for tiden.

Annonce:

Når Netflix registrerer regelmæssig brug udenfor hjemmet, så præsenteres den anden bruger med beskeden:

 

Start gratis din egen Netflix i dag

Hvis du ikke bor sammen med ejeren af denne konto, har du brug for din egen konto for fortsat at se med.

 

Hvis dette er en fejl, så har man mulighed for at verificere adgangen, via enten email eller SMS med de kontaktoplysninger som Netflix har.

Netflix bekræfter overfor magasinet The Streamable at de tester på en funktion der skal holde ‘snyltere’ ude.

“Denne test er designet til at hjælpe med at sikre, at personer der bruger Netflix-konti er autoriserede til at gøre det”, fortæller Netflix.

Netflix har i årevis vendt det blinde øje til abonnementer som benyttes i flere husstande, hvad enten der skyldes login-oplysninger solgt på nettet, eller flere husstande der bevidst deler en adgang.

Men nu ser det ud til at streamingtjenesten vil til at adressere denne problematik. I hvertfald tester de lige nu mulige modsvar.

Se også: Analysefirma: 40% deler streaming-abonnement

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.