Forside Nyheder

DRTV streamer EM og OL i fuld HD-kvalitet

-

DR har hævet kvaliteten på live TV via tjenesten DRTV

DR har forhøjet streamingkvaliteten på DRTV til fuld HD 1080p50 og øget bitraten. Det skriver DR i en udmelding.

Annonce:

Den forhøjede billedkvalitet kan eksempelvis nydes mandag aften, når braget mellem Danmark og Rusland, som spilles på det danske nationalstadion Parken i København, bliver vist direkte på DRTV.

“DRTV er en aktuel og levende dansk streamingtjeneste, og ved at skrue op for billedkvaliteten på alle DRTV’s liveprogrammer får seerne en endnu mere livlig EM-oplevelse”, fortæller Troels Hauch Tornmark, der er product manager for DRTV,og fortsætter:

“Fuld HD gør, at man ser bolden og spillernes bevægelser tydeligere, da billedet bliver mere detaljeret og løftes fra 25 til 50 billeder pr. sekund. Samme livlige sportsoplevelse kan man også se frem til, når vi skal se OL i Tokyo”.

DRTV har hævet streamingkvaliteten fra 720p50 til 1080p50, mens bitraten er hævet fra 5,5 Mb/s til 8 Mb/s.

Det gælder for alle liveprogrammer på DRTV denne sommer med EM og OL, men også programmer som TV-Avisen og EM-kampenes op- og nedtakter fra DRs studie i Fælledparken.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.