Forside * Featured

Scansonic åbner sin egen webshop i Danmark

-

Scansonic åbner dansk direkte-salg webshop.

Dette betyder, at det nu bliver muligt at købe alle ScansonicHD HiFi højttalere fra deres brede program direkte fra producenten.

Annonce:

ScansonicHD er et gammelt navn med rødder langt tilbage i den danske HiFI historie. Men for 5 år siden startede man helt forfra og fik ingeniørerne fra søsterfirmaet Raidho til at udvikle højttalerne. Mission var at tage så meget man kunne fra high end producenten Raidho, ned i en mere overkommelig prisklasse. Målet var at skabe nogle højttalere, som havde en fantastisk performance til pengene, enestående teknologi og godt dansk håndværk.

Særligt MB serien, som har en high end bånddiskant og carbon basenheder tiltrækker sig opmærksomhed. Her er næsten tale om mini Raidho højttalere, men til en væsentlig lavere pris.

Brugte højttalere i bytte

Scansonic tilbyder muligheden for at tage brugte højttalere i bytte ved køb af MB serien, hvilket man kan læse mere om her.

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.