Forside Produkter Mobil

Her er den nye iPhone SE

-

Apple er klar med næste generation af iPhone SE (3. generation). Den kommer med A15 Bionic chipset.

Apple er klar med næste generation af deres populære iPhone SE, som er den billige iPhone som mange er glade for at købe. Den kommer stadig med homeknap og fingeraftrykslæser, men også med en pris der er til at betale for de fleste.

Den nye iPhone Se kommer med samme beskyttende glas som iPhone 13. Og den har også fået bedre batteritid, så den kan holde endnu længere.

Annonce:

Den får også 5G

Med den nye model får du også 5G, så du kan komme på det hurtige 5G netværk.  Og så får den et endnu bedre kamera, så du kan tage endnu bedre billeder.

 

 

Kommer med A15 Bionic

iPhone SE 3 kommer med seneste generation af Apples eget smartphone chipset. A15 Bionic, der det kom til iPhone 13 familien satte allerede dengang alle Android chipset til vægs.

Med Geekbench 5 målte vi 1.726 ved Single Core og 4.574 i Multi Core.

På den grafiske side er der dog sket en del – Det indbyggede grafiske chipset yder helt op til 50% i spil og grafiske programmer. Det er helt vildt, og sammenkoblet med 120Hz skærm, er det en fornøjelse at spille spil der nyder godt af den hurtigere CPU, GPU og skærmopdatering.

A15 er kort sagt et monster, og Apple nyder godt af at eje produktionen af iPhone uanset om det er chipset eller operativsystem, fordi de så kan optimere i alle ender og kanter af smartphonen.

 

Pris og levering

iPhone SE fås i modeller med 64 GB, 128 GB og 256 GB i farverne midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED fra 3.999 kroner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.