Forside Nyheder

M1 Ultra er hurtigere end Intel 28-core Xeon W

-

De første benchmark målinger på Apples M1 Ultra chipset er dukket op på Geekbench, og de er imponerende.

Allerede kort efter marts præsentationen af den nye Mac Studio dukkede der Geekbench målinger op. Og Apple talte sandt, da de fortalte at det nye chipset er hurtigere end deres hurtigste Intel chipset på deres Mac Pro familie.

Annonce:

Den Intel baserede Mac Pro kunne levere en score på 1.152 på single-core og 19.951 på multi-core med en Intel 28-core Xeon W installeret. Den nye Mac Studio scorer 1.793 på single-core og hele 24.055 på multi-core.

Det betyder at M1 Ultra er 56% hurtigere på single-core og 21% hurtigere på multi-core, end den hurtigste Intel-model du kan købe i Mac familien. Apple påstod at den var op til 60% hurtigere end Intel, og det skal nok passe, når den nye version af MacOS bliver frigivet og det sidste debug-kode er fjernet.

 

Annonce:
Forrige artikelHer er den nye iPhone SE
Næste artikelTRAILER: Se traileren til Obi-Wan Kenobi, der kommer på Disney+ i maj
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.