Forside * Nyheder

HIFI NYT: Audio Solutions tilbage i Danmark

-

Efter nogen tids fravær er de vellydende højttalere fra litauiske Audio Solutions tilbage i Danmark.

Den spændende Virtuoso M, som er en større, 3-vejs højttaler, vil være blandt det nye line-up som bliver præsenteret hos den danske forhandler, Audiophile.dk.  (TBA).

Annonce:

Interessant design

Audio Solutions’ stifter, Gediminas Gaedelis har en masse unikke designløsninger, hvor kabinetterne blandt andet er lavet over en effektiv form for folde-løsningen, som gør samling og montering betydeligt lettere. Al produktion og udvikling sker på fabrikken i Litauen.

Varierende materialer

Selve kabinetterne til Virtuoso-serien (teknikken benyttes også i Figaro og Vantage) er lavet med varierende materialer, tykkelser og geometrier hele vejen igennem. Det giver flere akustiske fordele, blandt øget kontrol med vibrationer og eliminering af stående bølger. Det sker da der heller ikke er parallelle plader nogle steder i konstruktionen.

Danske drivere

Enhederne er såmænd fra danske SB Acoustics, hvor der benyttes Satori M-enheder som laves med Audio Solutions egne membraner i egyptisk træfiber. De er ekstremt stive, lette og har et minimum af egenlyd.

Lyd

Sammen med den hornladede 30 mm silke diskant, en 6” mellemtone og 2 7” bas-enheder, skulle Virtuoso M spille åbent, naturligt engagerende med en meget organisk præsentation.

Prøvelytning

Virtuoso M kan lyttes sammen med flere andre modeller fra Audio Solutions i efteråret når importøren åbner flere demorum rundt omkring i Danmark.

Besøg Audio Solutions for mere information

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.