Forside Produkter Medieafspillere

Google Home app kan nu fjernbetjene TV via ‘Works with Google’

-

Den nye tv-fjernbetjening i Google Home-app har bl.a. kontrol af lydstyrke og kanalskifte

En opdatering af Googles app til det smarte hjem, gør det muligt at styre flere funktioner på kompatible tv-apparater fra din telefon.

Annonce:

Det er Google Home-appen til Android og iOS som er blevet opdateret med en forbedret mobilbaseret tv-fjernbetjening.

I et tweet, som annoncerede opdateringen i sidste uge, der fortalte Google, at Home-app-brugere nu “nemt kan styre afspilning, skifte indgange, justere lydstyrken og meget mere”.

Den nye fjernbetjeningsfunktion er ikke til styring af Chromecast-enheder eller Android TV/ Google TV. Det understøttes allerede af Google Home-appen. I stedet kobles den op til Works-kæden af Google-kompatible enheder, hvilket omfatter tilsluttede tv-platforme som Roku, Samsung eller LG.

For at tilslutte et kompatibelt tv eller en kompatibel streaming-enhed skal du gå ind i Google Home-appen og vælge “Works with Google”. Derfra kan du finde den relevante enhedsproducent og fuldføre opsætningen ved at følge instruktionerne i appen.

Den opdaterede Google Home-app kan derefter bruges til at tænde og slukke et kompatibelt tv, skifte kanal, afspille eller sætte medier på pause, springe frem eller tilbage, justere eller dæmpe lydstyrken og skifte kilder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.