Forside Produkter Computere

Apple betaler erstatning i tastaturforlig

-

Apples forlig om erstatning for butterfly-keyboards er nu godkendt

En dommer i USA har nu godkendt Apples forlig på 50 millioner dollars vedrørende et gruppesøgsmål om defekte MacBook-tastaturer. Det skriver Reuters

Annonce:

Elleve forbrugere fra flere amerikanske stater, herunder New York, Florida, Californien og Michigan, stod i spidsen for søgsmålet, der beskylder Apple for ikke at yde tilstrækkelig reparation og fejlfinding til visse MacBook “butterfly”-tastaturer fremstillet mellem 2015 og 2019.

Apple har endnu ikke kommenteret på godkendelsen af forliget, som blev annonceret af sagsøgernes advokater sidste år. Trods forliget benægter Apple enhver fejl.

Medlemmer af gruppesøgsmålet kan forvente at modtage mellem 50 og 395 dollars (mellem kr. 347 og kr. 2.737 med dagens kurs) afhængig af antal og type reparationer foretaget på deres tastatur. Over 86.000 betalingskrav blev indgivet i marts.

Indsigelser mod forliget inkluderede bekymringer om, at den foreslåede kompensation på 125 dollars ikke er tilstrækkelig, da reparationer kan koste over 300 dollars. Desuden blev det kritiseret, at ejere af defekte tastaturer, der ikke fik dem repareret, blev nægtet kompensation.

Trods modstand og indsigelser betegnede dommeren aftalen som “fair, passende og rimeligt”, og fastslog dog at forliget vil gavne et betydeligt antal personer trods disse indvendinger.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle skal til lommen: Sonos vinder patentsag
Næste artikelTesla Files: Tusindvis af hemmeligholdte klager over Autopilot afsløret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.