Forside Nyheder

Anklaget: Solgte stjålne logins til populære streamingtjenester

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

En 29-årig mand fra Odense er anklaget for salg fra 500.000 stjålne login-informationer til populære streamingtjenester

En 29-årig odenseaner er blevet tiltalt af National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) for ulovligt salg af adgangsoplysninger fra uvidende onlinebrugere.

NSK har anklaget manden for at handle med login-information fra flere onlineplatforme. Tiltalen nævner, at han i flere omgange har solgt samlinger, der indeholder omkring 500.000 stjålne adgangsdata.

Annonce:

Disse data inkluderer information fra diverse streamingtjenester som TV2 Play, Viaplay, HBO Max, Paramont+ og Podimo. Han beskyldes også for at have etableret en salgsplatform på nettet, hvor interesserede kunne erhverve login-oplysninger til specifikke tjenester

“Vi mener, at den anklagede har udnyttet databrud for at få fat i betalende kunders adgangsdata til populære streamingtjenester og derefter solgt disse informationer både i bulk og individuelt. Dette har tilladt købere at udnytte de legitime kunders konti”, skriver Brian Kaas Borgstrøm, anklagerfuldmægtig ved NSK, i en udmelding.

NSK anbefaler fængselsstraf som sanktion i denne sag.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.