Forside Nyheder

De dyreste Netflix-abonnementer fravælges efter tiltag mod kontodeling

-

Efter tiltag mod konto-deling der oplever Netflix et fald i tilslutningen til de dyreste abonnementer

Netflix oplever nu et fald i tilslutningen til deres dyreste streaming-abonnementer. Det fortæller Netflix ved en konference. Det skriver MediaWatch

Annonce:

Ifølge selskabets finansdirektør, Spencer Neumann, vælger flere abonnenter de billigere abonnementspakker til, hvilket har ført til en mindre tilbagegang i den gennemsnitlige abonnementspris.

Årsagen er at Netflix er begyndt at begrænse deling af brugeradgange i USA, og det haft den ‘utilsigtede’ konsekvens, at nogle kunder skifter fra de dyrere abonnementer til billigere muligheder.

På trods af denne udfordring, fremhævede Neumann også positive tendenser. Han indikerede, at selvom Netflix i de seneste kvartaler har haft en overskudsgrad på mellem 18-20 pct., er selskabet “på ingen måde” nær dets maksimale marginer. Dog vil store stigninger i overskudsgraden ikke være i tråd med selskabets vækstambitioner. Netflix’ mål er at vende tilbage til markant vækst i 2024.

De seneste finansielle tal viser en blandet præstation for streamingtjenesten. I de 12 måneder, der sluttede i juni, steg Netflix’ omsætning med 3,5 pct. til 32,13 mia. dollar, mens indtægterne for 2022 steg med omkring 6,5 pct. til 31,62 mia. dollar.

 

Annonce:
Forrige artikelForvirring omkring USB-C på iPhone 15
Næste artikelØstjyde idømt fængsel og bøde for ulovlig fildeling
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.