Forside Produkter Medieafspillere

Nu virker VPN i Apple TV

-

Apple har tilføjet VPN-support til Apple TV via tvOS 17, her er de tilgængelige apps

Med den seneste lancering af tvOS 17 har Apple tilføjet en ny funktion til Apple TV-brugere: VPN-support. Flatpanels har kigget nærmere på mulighederne og hvilke VPN-apps det p.t. er tilgængelige

Annonce:

Apple forklarer, at med VPN-funktionen kan erhvervslivet og uddannelsessektoren drage fordel af at tilgå indhold på deres private netværk, hvilket potentielt kan omdanne Apple TV til en central løsning i kontorer og mødelokaler overalt.

Derudover tilbyder VPN muligheden for at omgå geografiske begrænsninger, der er sat af forskellige streamingtjenester. Dette giver brugere en chance for at få adgang til indhold, der normalt kun er tilgængeligt i visse regioner, uden at skulle stole på en smartDNS-tjeneste.

 

Guide til opsætning af VPN på dit Apple TV

  • Kompatibilitet: VPN apps er kompatible med både Apple TV HD og Apple TV 4K.
  • Download: Find og download din foretrukne VPN-app fra tvOS app-butikken.
  • Log Ind: Efter installation, åbn appen og log ind med din konto. Hvis du ikke allerede har en, kan du tilmelde dig direkte.
  • Konfiguration: Vælg den server eller det land, du ønsker at forbinde til. Du kan også konfigurere andre netværksindstillinger som proxy og exit-noder fra appen.
  • Kontrolcenter: Når VPN er aktiveret, vil en ny VPN-fane dukke op i det redesignede kontrolcenter på dit Apple TV. Her kan du nemt afbryde forbindelsen om nødvendigt.
  • Yderligere Indstillinger: For de, der ønsker at dykke dybere ned i indstillingerne, kan VPN-profiler og -indstillinger findes under: Indstillinger -> Generelt -> Profil (VPN & Device Management) på dit Apple TV.

 

Første VPN apps til Apple TV

Indtil videre er disse VPN-apps tilgængelige:

Kilde: Flatpanels

 

Se også

Her er nyhederne i Apple tvOS 17

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle forbedrer Bard – samtale-AI – nu med flere danske funktioner!
Næste artikelHiFi nyt: NAD og Bluesound-ejer køber MQA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.