Forside Nyheder

Apple Hæver Priserne på deres Streamingtjeneste, Apple TV+

-

Apple har annonceret, at prisen på deres streamingtjeneste, Apple TV+, vil stige. Tidligere kostede tjenesten 59,- kr. om måneden for danske kunder, men den vil nu koste 79,- kr.

Det er kun et år siden, at Apple sidst justerede prisen på Apple TV+ opad. Dengang steg prisen fra 39,- kr. til 59,- kr. Omregnet til en årlig betaling betyder den nye stigning, at kunderne nu skal betale 799 kr. om året i stedet for de tidligere 599 kr.

Annonce:

Selvom Apple har annonceret denne ændring, er det endnu uklart, om de eksisterende kunder også vil blive påvirket af denne prisstigning. Indtil videre ser det ud til, at stigningen primært vil påvirke nye kunder. De opdaterede priser kan ses på Apple’s officielle danske hjemmeside under Apple TV+ sektionen.

For mere information kan interesserede besøge Apple TV+ hjemmeside.

Det vil være interessant at følge, hvordan denne prisændring vil påvirke tjenestens popularitet og abonnentbase i Danmark. Apple One abonnementer til familier stiger også 20,- kr. om måneden fra 219,- til 239,- kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.