Forside Nyheder

DJI klar med Osmo Pocket 3 med 1″ sensor

-
DJI Osmo Pocket 3

Osmo Pocket 3 er det nyeste håndholdte gimbal-kamera fra DJI, og det er designet til dem, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af deres billeder, selv når de er på farten.

Osmo Pocket 3 er udstyret med en 1-tommer CMOS-sensor, der sikrer god billedkvalitet uanset lysforholdene. Derudover kan brugerne nyde dens intuitive 2-tommer roterbare berøringsskærm, der let kan skifte mellem vandret og lodret optagelse.

Med Osmo Pocket 3 kan man optage i 4K/120fps, og få knivskarpe optagelser, men er også fyldt med detaljer, takket være den specialiserede billedkvalitetsoptimering.

Annonce:

Professionelle fotografer vil værdsætte de avancerede funktioner som 10-bit D-Log M- og 10-bit HLG-farvetilstande, der fanger landskaber med utrolige detaljer, og præsenterer nøjagtige farver og levende højlys.

Men det stopper ikke her. Osmo Pocket 3 er fyldt med intelligente funktioner, der er designet til at tage din billedbehandling til næste niveau. Funktioner som ActiveTrack 6.0, der tilbyder avanceret ansigtsgenkendelse og dynamisk indramning, og den indbyggede tre-mikrofonopsætning, der giver klar stereolyd, er blot nogle få af de mange fantastiske funktioner i denne enhed.

Osmo Pocket 3 tilbyder også en række kreative tilstande og funktioner såsom:

  • SpinShot: Få 180° jævne kamerabevægelser med én hånd.
  • Motionlapse: Fra solopgange til bytrafik, indfang tidens smukke flow.
  • Digital zoom: Op til 4x digital zoom lader dig komme tættere på i ethvert billede.
  • Panorama: Giv de bredde vider, landskaber og scener de fulde detaljer, de fortjener.

Pris og levering

Osmo Pocket 3 kan bestilles fra udvalgte detailpartnere, med levering fra i dag, i følgende konfigurationer:

  • Osmo Pocket 3 sælges for 4.199 kr.
  • Osmo Pocket 3 Creator Combo sælges for 5.299 kr.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.