Forside Produkter Computere

Ny Samsung SSD T9: Lynhurtig, stor kapacitet og kompakt design

-

Samsung Electronics præsenterer deres nyeste bærbare SSD – T9. Med en læse-/skrivehastighed på 2.000 MB/s er den dobbelt så hurtig som forrige model, T7, og kan overføre en 4GB video på blot to sekunder.

Udviklet med professionelle content creators i tankerne, er T9 ideel til dem, der har brug for at overføre store datamængder hurtigt. “T9 tilbyder en løsning for professionelle, hvor den kan afhjælpe de udfordringer, der følger med at administrere data,” udtaler Hangu Sohn fra Samsung.

Ikke kun er ydeevnen imponerende, men SSD’en kommer også i kapaciteter op til 4TB, hvilket giver rigelig plads til professionelt indhold. Trods den store lagerplads, er enhedens størrelse kompakt, omtrent som et kreditkort.

Annonce:

Men det er ikke kun ydelse og kapacitet, der gør T9 unik. Designet er både luksuriøst og robust, og den er modstandsdygtig over for fald fra op til tre meters højde. Plus, med fem års begrænset garanti, kan brugerne være sikre på, at deres data er beskyttet.

Hertil tilføjer T9 også forbedret kompatibilitet med både Windows, macOS, smartphones, spillekonsoller og professionelle kameraer. Den leveres med USB Type C-til-C- og USB Type C-til-A-kabler, og er dermed klar til et bredt udvalg af enheder.

Pris og levering

Samsung Portable SSD T9 vil være globalt tilgængelig den 3. oktober 2023, med priser startende fra 1.199,- DKK for 1TB modellen.

  • 1TB : 1.199,-
  • 2TB : 1.999,-
  • 4TB : 3.599,-
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.