Forside Produkter Mobil

Samsungs Galaxy S23-serie i Danmark modtager Android 14-opdateringen

-

Samsung har nu påbegyndt udrulningen af Android 14 til deres Galaxy S23-serie på dansk jord.

Nyeste rapporter viser, at Samsungs flagskibstelefoner fra i år, Galaxy S23-serien, er de første i rækken til at få den nye Android 14 med Samsungs egen One UI 6. Andre modeller vil følge trop snart.

 

Annonce:

Hvad er fremtrædende i One UI 6?

Foruden de mange forbedringer og ændringer i Android 14, har Samsung også fornyet deres One UI brugerflade. Hurtigindstillingerne har blandt andet fået en modernisering, og hele interfacet præsenteres nu med en frisk skrifttype. Yderligere kan brugerne glæde sig over nye personaliseringsmuligheder for låseskærmen og et opdateret udseende til emojis.

 

Sådan ser du efter den nye opdatering

Ejer du en Galaxy S23, S23+ eller S23 Ultra og venter stadig på opdateringsbeskeden? Du kan selv tjekke for opdateringen. For at gøre dette, skal du navigere til din telefonindstillinger, vælge ‘Softwareopdatering’ og derefter klikke på ‘Download og installer’. Dette burde starte download af opdateringen, hvis den er tilgængelig for dig. Men husk, opdateringerne udrulles gradvist, så hvis den ikke er klar endnu, skal du blot være tålmodig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.