Scifi trailer: For All Mankind sæson 4

-

Sæson 4 af science fiction dramaet på tjenesten Apple TV+ er klar. Se traileren her

Sæson 4 traileren af science fiction-serien “For All Mankind” åbner op for et nyt kapitel i det intergalaktiske kapløb. Joel Kinnaman er tilbage i en af hovedrollerne i den alternative reality-serie, der vender tilbage til skærmen via Apple TV+ den 10. november.

Annonce:

Astronauterne har tidligere konkurreret om at nå månen og Mars, og denne gang er en asteroide deres næste mål. Traileren giver en smagsprøve på, hvad der gør denne serie enestående og adskiller den fra andre.

Når der nævnes et kapløb til en asteroide, kan det lede tankerne hen på film som Armageddon eller Deep Impact. Men denne historie er noget andet. I stedet for at fokusere på global ødelæggelse, byder serien på en chance for global fornyelse. Med opdagelsen af asteroiden, begynder verdens regeringer at konkurrere om dens dyrebare ressourcer, en konkurrence USA leder fra sin bæredygtige base på Mars.

Siden sæson tre er der gået otte år, og i seriens tidslinje befinder vi os nu i 2003.

 

 

Tid og sted

“For All Mankind” vender tilbage med ti nye afsnit i den fjerde sæson fra den 10. november. Den kan ses på streamingtjenesten Apple TV+

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.