Forside * Nyheder

Kuo: Næste år får iPad Air vokseværk

-
(Foto: Apple)

Der skulle være en 12,9”-version af iPad Air på vej i begyndelsen af det nye år, hvor også iPad Pro bliver udstyret med M3 og OLED-skærm.

Det er længe siden, vi har hørt noget fra den koreanske Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, der ellers anses for at være en af de mest troværdige Apple-spåmænd sammen med Bloombergs Mark Gurman.

Sidstnævnte har været en del i vælten med sine forudsigelser, og der har ikke været så meget plads til nyt fra de koreanske og kinesiske komponentleverandører, som Kuo tæller blandt sine kilder. Men nu har han nyt om iPads.

Annonce:

Der har længe gået løsere rygter om en iPad-opdatering, der endda på et tidspunkt blev skudt til at komme for nogle uger siden. Men det blev kun til en ny Pencil. Nu mener Kuo til gengæld at vide, at der kommer en ny runde iPads i starten af 2024.

I hvad der blot skulle være den første af flere opdateringer af Apples tablets i løbet af det kommende år, skulle der dukke en ny 12,9” iPad Air op i første kvartal, formentlig tættere på begyndelsen af kvartalet end slutningen. Det er første gang, iPad Air bliver tilgængelig i iPad Pro-størrelse. En ny 10,9”-model skulle dog også være på vej.

iPad Pro med OLED

Det kunne f.eks. være noget, Apple vælger at bruge som en måde at rette opmærksomheden mod sig selv igen efter CES, hvor mange af firmaets konkurrenter som regel får en del opmærksomhed. Eller også kunne det være noget, de stiller op mod Samsungs Unpacked-event, der kommer tidligere og tidligere på året.

I det sidste tilfælde kan vi formentlig, hvis Ming-Chi Kuo har ret, se en ny iPad Air omkring februar. Men det er ikke den eneste iPad-nyhed, som første halvår af 2024 kommer til at byde på.

Ifølge Ming-Chi Kuo kommer der i andet kvartal to nye iPad Pro-modeller, som begge kommer med OLED-skærm. De vil – naturligvis, fristes man til at sige – være udstyret med den nye M3-chip.

Der skulle derudover komme yderlige opdateringer af iPad-sortimentet i andet halvår af 2024. Her skulle vi blandt andet se en lancering af 11. generation af den normale iPad og en ny iPad mini skulle også komme på gaden, meddeler Ming-Chi Kuo til sine kunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.