Forside Nyheder

NemID fulgt i graven med en afskedsreception

-

Digitaliseringsstyrelsen sagde et sidste farvel til NemID med en ‘afskedsreception’

Efter lukningen af NemID valgte Digitaliseringsstyrelsen at sige ordentligt farvel.

Annonce:

“I går sagde vi et sidste farvel til NemId. Det lukkede som alle ved den 31/10 – men I går holdt vi så “afskedsreception” her i Digitaliseringsstyrelsen”, fortæller direktør Tanja Frank i et opslag på LinkedIn, og fortsætter:

“Normalt fejrer man jo ikke, når man “lægger nogle i graven”. Men man benytter ofte lejligheden til at se tilbage. Og “afskedsreceptionen” var en god anledning til at dvæle lidt ved, hvilken forskel NemID har gjort i Danmark og for digitalisering af samfundet”.

I NemID’s levetid på 13,5 år har der været 8.832.078.215 transaktioner.

“Altså 8,8 mia., hvis du lige skulle tælle antallet af cifre og punktummer 😉 – Og jeg tror, at meget taler for sig selv, hvis man prøver at huske tilbage på, hvordan vi kommunikerede med offentlige myndigheder, banker mv. før NemID”, slutter Tanja Frank.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.