Forside Nyheder

Priserne på Waoo TV stiger 10-30 kr/måned

-

Waoo hæver priserne mellem 10-30 kr/måned på tv-pakkerne og inkluderer flere streamingtjenester

Waoo hæver pakkepriserne på mellem 10 og 30 kr. per måned, og fylder til gengæld flere streamingtjenester ind i nogle af tv-pakkerne. Alle fire pakker stiger i pris, men to af dem får streamingtjenesten Viaplay med ombord.

Annonce:

Fra årsskiftet vil to af distributørens tv-pakker som noget nyt indeholde adgang til Viaplay. Alle fire pakker stiger i pris

Kunder, der vælger WAOO Lille, får Viaplay Film&Serier, mens WAOO Favorit fra årsskiftet indeholder både TV2 Play Basis uden reklamer og Viaplay Film&Serier.

“Konkret har vi valgt at give eksisterende og ny kunder adgang til 2 stærke streamingtjenester som del af TV-pakkerne. Samtidig er vores nye TV-pakker et opgør med branchens komplicerede pointsystemer og et utal af valgmuligheder, hvor det er svært at gennemskue, hvad får man for pengene. Vi går en anden vej end konkurrenterne”, fortæller adm. direktør i Waoo, Brian Lønroth, i en udmelding og fortsætter:

“WAOO skal være relevante med TV-pakker, hvor det er let at vælge og let at se, hvad man får for pengene. F.eks. koster de valgte kanaler med WAOO Flex en pris i kroner og ører, så du med det samme kan se, hvad prisen er. Vi har lagt særlig vægt på, at danskerne skal kunne købe et reelt og godt TV-produkt uden, at det koster en formue. Det er dyrt nok at være dansker, alting er blevet dyrere, også for os. Det er aldrig sjovt at måtte hæve priserne, men når det skal være, så er jeg glad for, at vi kan holde det på det niveau”.

WAOO fortæller at pakken Stor har streamingtjenester til en værdi af 668 kr., mens pakken Lille har streamingtjenester til en værdi af 129 kr., og pakken Favorit har streamingtjenester til en værdi af 228 kr.

“Vi har WAOO Flex til 149 kr., som er vores vælg-selv, samt tre faste TV-pakker og vælger kunden den Lille TV-pakke er der stadig masser af indhold og kanaler. Vi har taget ansvaret. Vi matcher det, kunderne efterspørger med den rette kombination af TV-kanaler og streaming – og pris og kvalitet hænger nøje sammen. Det samme gjorde vi forrige år, hvor vi flyttede en stor mængde sportsindhold ind i den mellemste TV-pakke, WAOO Favorit, mens vi, til gengæld, har givet WAOO Stor streamingtjenester til en værdi af 668 kr.”, slutter Brian Lønroth.

Waoo Flex stiger 10 kr. Pakken Lille stiger 20 kr., mens pakkerne Favorit og Stor stiger 30 kr.

 

Pris og tilgængelighed

De nye priser hos Waoo per 1. januar 2024

  • WAOO Flex +10 kr. til kr. 149,-
  • WAOO Lille +20 kr. til kr. 359,-
  • WAOO Favorit +30 kr. til kr. 609,-
  • WAOO Stor +30 kr. til kr. 779,-

Dette er priserne for kabel-tv / fiber-tv. Vælges i stedet den rene streamingløsning Waoo Go, så sparer man 20 kr/måned på pakkerne.

Priserne er for køb direkte hos Waoo. Købes Waoo gennem en af deres partnere kan priserne variere.

Indholdsændringerne gælder fra 2. januar 2024.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.