VIDEO: House of the Dragon” Sæson 2 teaser

-

HBO har annonceret ankomsten af den anden sæson af “House of the Dragon”, en original dramaserie, med en ny teaser. Denne sæson, der indeholder otte episoder, vil have premiere i 2024 på HBO Max.

Serien er baseret på George R.R. Martins “Fire & Blood” og udspiller sig 200 år før “Game of Thrones”, med fokus på House Targaryen. Anden sæson byder på tilbagevendende skuespillere som Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, og Steve Toussaint, samt nye tilføjelser som Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor, og Vincent Regan.

Forventningerne til den nye sæson er høje, da den fortsætter med at udforske Targaryen-dynastiets komplekse historie og interne magtkampe, der har betaget fans verden over. Desværre er der endnu ikke en præcis premieredato på hvornår de 8 afsnit kommer på HBO Max, udover det bliver til sommer.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.