Forside * Featured

Google: Farvel til Bard og velkommen til Gemini

-

Google har taget endnu et skridt i sin AI-satsning med lanceringen af en række opdateringer og nyheder, der markerer en ny fase i virksomhedens engagement i kunstig intelligens. Disse opdateringer omfatter blandt andet en omstrukturering af navngivningen af deres produkter, introduktionen af en ny betalingsbaseret version af deres chatbot og snart en mobil-app version af samme.

Siden lanceringen af Googles chatbot, Bard, har den oplevet en støt stigning i anvendelsen blandt brugerne. Folk bruger den til en bred vifte af formål, herunder jobinterview forberedelse, idégenerering, kostvejledning og lektiehjælp. Bard har nu fået en opgradering og kører på Googles nyeste sprogmodel, Gemini Pro, som er en del af Gemini-familien. Dette skift betyder, at Bard omdøbes til Gemini, og denne version vil fortsætte med at være gratis.

Annonce:

 

Priserne for Gemini Premium og AI Premium

I forbindelse med disse ændringer har Google også introduceret Gemini Advanced. Denne betalingsversion, som benytter Google’s mest avancerede sprogmodel, Gemini Ultra, er nu tilgængelig globalt. Gemini Advanced tilbyder brugerne evner, der går ud over traditionelle chatbots, herunder hjælp til større kreative projekter, avanceret kodningsassistance, mulighed for at føre dybdegående diskussioner, og personlig tutoring med trin-for-trin vejledning.

Prisen for Gemini Advanced er sat til 169 kroner månedligt, med en gratis prøveperiode på to måneder. Denne version vil også snart kunne integrere lyd, billeder, video og andre elementer og forbinde sig med Googles øvrige AI-tjenester.

 

Desuden annoncerer Google, at Gemini vil blive tilgængelig som en mobil-app til både Android og iOS-brugere, hvilket gør det muligt for brugere at have direkte adgang til Gemini fra deres mobiltelefoner. Appen vil dog ikke være tilgængelig i Europa fra starten, men en udrulning til yderligere markeder er planlagt.

Endelig vil Gemini gradvist blive integreret i en række Google-produkter, herunder hardware som Pixel-telefoner og software som Gmail, Docs, Slides, Sheets og Meet, i de kommende uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.