Forside * Nyheder

Samsung og Marimekko udvider samarbejde med ny tilbehørsserie

-

I januar annoncerede Samsung og Marimekko et samarbejde, der bragte Marimekkos design til Samsungs teknologi. Det første skridt var at gøre over 40 Marimekko-designs tilgængelige i Samsung Art Store for The Frame TV. Nu tager de samarbejdet videre med en tilbehørsserie til Samsung Galaxy.

Dette nye skridt bygger på Samsungs ønske om at kombinere farver, design og kreativitet i sine produkter, som ses i deres Flip- og Fold-telefoner. Samarbejdet med Marimekko udvider Samsungs tilbehørsudvalg med mobilcovers, Galaxy Buds-cover og urremme med Marimekkos Unikko-print. Dette giver brugerne mulighed for at vise deres personlige stil.

Annonce:

Claus Holm, landechef for Samsung i Danmark, udtrykte begejstring for udvidelsen af samarbejdet. “Det er en glæde at tilbyde vores brugere unikt tilbehør med Marimekko-print, som lader dem udtrykke deres personlighed,” siger han.

Den nye kollektion vil være tilgængelig fra april 2024 i Samsungs webshop og hos udvalgte forhandlere i Norden.

 

Om Marimekko

Marimekko, et finsk designfirma grundlagt i 1951, er kendt for sine prints og farver. Firmaet tilbyder tøj, tasker, tilbehør og boligindretning. I 2023 havde Marimekko en nettoomsætning på 174 millioner euro og en driftsmargin på 18,4 procent. Med ca. 170 butikker globalt og online salg i 35 lande, er de vigtigste markeder i Nordeuropa, Asien-Stillehavsområdet og Nordamerika.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.