Forside * Nyheder

Sonos klargør lancering af hovedtelefoner

-
Sonos hovedtelefoner. Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Sonos er snart klar til at tage kampen op på hovedtelefon-markedet, afslører FCC-dokumenter

Der har været rygter om over-ear-hovedtelefoner fra Sonos i årevis, og nu ser det ud til, at de er tættere end nogensinde på at ankomme og tage kampen op med Apples AirPods Max. Forud for en forventet lancering i juni har Sonos-hovedtelefonerne nemlig modtaget en godkendelse hos den amerikanske kommunikationsmyndighed FCC (Federal Communications Commission). Det skriver en bruger på Reddit.

Ifølge dokumentationen vil Sonos-hovedtelefonerne fungere med Bluetooth i 2,4 GHz-området og også via WiFi i 2,4 og 5 GHz-områderne.

Annonce:

Mens den forventede lancering af virksomhedens første over-ear-hovedtelefoner oprindeligt var forventet i maj, kom der en rapport fra erhvervsmediet Bloomberg i februar, der fortalte at et softwareproblem, med hvordan hovedtelefonerne opretter forbindelse til WiFi, har forsinket lanceringen til første halvdel af juni.

Sonos forventes at prissætte sine hovedtelefoner til 449 dollars og tror, at de vil blive ret populære med planen om at producere op til 1 million enheder, siger Bloomberg. Højttaleren Era 300 koster det samme i USA, mens den i Danmark koster kr. 3.699. Så det bliver nok det prisleje for Sonos hovedtelefoner.

Billedet øverst i artiklen er fra en designbeskyttelse som Sonos ansøgte den tyske patent- og varemærkestyrelse, Deutsches Patent- und Markenamt, om tilbage i december 2020, så det er ikke nødvendigvis det endelige design.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.