Forside * Nyheder

Anholdt for organiseret salg af falske Apple-produkter

-
Foto: politi.dk

33-årig mand anholdt for organiseret handel med forfalskede Apple-produkter

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har foretaget ransagninger på flere lokationer i jagten på forfalskede Apple-produkter. Politiet slog til i en koordineret indsats på fem adresser på Sjælland og Falster.

Det har ført til anholdelse af en 33-årig mand, som er blevet sigtet for grove ophavsretskrænkelser. Den pågældende er mistænkt for at lede et organiseret salg af ulovlige efterligninger af forskellige Apple-produkter, inklusiv de velkendte Airpods. Under ransagningerne konfiskerede NSK en betydelig mængde af disse efterligninger.

Annonce:

“Sagen handler om organiseret salg af ulovlige kopiprodukter gennem etablerede forhandlere. Jeg er tilfreds med, at vi har anholdt den person, som vi anser for at være ansvarlig for det ulovlige salg. Når man sælger kopivarer bliver den retmæssige producent snydt for indtægt, og en ringere produktkvalitet kan skabe mistillid til producenten hos forbrugerne”, fortæller politikommissær Anders-Emil Nøhr Kelbæk fra NSK, i en udmelding.

Den anholdte vil ikke blive fremstillet i grundlovsforhør, men løslades efter afhøring. NSK har ingen yderligere kommentarer på dette tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.