Forside * Nyheder

byNonStop er ny filmstreaming hos Allente

-

Allente introducerer ny streamingtjeneste i samarbejde med NonStop Entertainment

TV-distributøren Allente og NonStop Entertainment lancerer deres nye streamingtjeneste, byNonStop, som nu er tilgængelig i Sverige, Norge, Danmark, og Finland.

Annonce:

Denne tjeneste tilbyder en nøje udvalgt samling af film, herunder prisvindende dramaer, unikke gyserfilm, indsigtsfulde dokumentarer og essentielle klassikere fra NonStop Entertainments katalog.

Blandt de fremhævede titler er den Oscarnominerede “Lærerværelset”, A24’s “A different man” med Sebastian Stan, og “Mother, Couch”, vinderen af Göteborgs filmfestival, instrueret af Niclas Larsson.

byNonStop vil blive opdateret ugentligt med nye film, og er designet til at imødekomme filmelskere med en præference for højkvalitetsfilm inden for independent scenen, dokumentarer og genrefilm. Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente, udtrykte stor entusiasme for samarbejdet med NonStop Entertainment og lanceringen af tjenesten, som tilbyder en eksklusiv adgang til et udvalg af film af høj kvalitet.

Jakob Abrahamsson, CEO hos NonStop Entertainment AB, fremhævede også den store værdi i at lancere en streamingtjeneste baseret på et bredt og dybt katalog af film, der nu bliver tilgængelige gennem et samarbejde med Allente, kendt for deres innovative og professionelle tilgang i branchen.

byNonStop indgår fra starten i alle parabol- og fibertv-pakker fra Allente, og for Allente Stream-kunder med Flex-pakker, vil tjenesten være inkluderet som en del af en valgfri streamingpakke, der også omfatter Moonbug, Mezzo, Love Nature, og BBC Nordic+.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.