Forside Nyheder

TV kort med DivX

CeBIT/PC: Hauppauge, hvis største TV kort vi lige har anmeldt og som du kan vinde i vores konkurrence, har på CeBIT offentliggjort at de har købt licens til DivX og MediaMVP teknologi. Det betyder at vi kan vente os et TV kort med høj kvalitets DivX komprimering inden længe. Brugere af kortet vil kunne optage 10-15 timers video og lægge det på en DVD+/-R skive. MediaMVP giver mulighed for digital overførsel af billeder og lyd over netværk. Brugerne kan optage sine TV programmer i pladsbesparende DivX på harddisken og afspille det over familiens TV.


http://www.cdfreaks.com/news/9347


             

Annonce:
Forrige artikelDin egen 5.1 lyd på PC`en
Næste artikelCeBIT 2004
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.