Forside Nyheder

TomTom advarer om stærekasserne


Gratis fartkameraovervågning i Danmark er nu tilgængelig fra TomTom


Denne opdatering gør det muligt for navigationsenheden at gøre bilister opmærksomme på, om der er fartkameraer på den planlagte rute, og dermed hjælpe bilisterne med at sætte hastigheden ned og gøre vejene mere sikre.

Baggrunden for dette initiativ er et prøveprojekt etableret af den danske politistyrke i januar, hvor ti fartkameraer ? de såkaldte stærekasser – blev opsat på Sjælland. Ved at gøre bilister opmærksomme på fartkameraerne håber TomTom på at hjælpe med at sænke hastigheden på farlige vejstrækninger og dermed reducere antallet af ulykker. Uafhængig research viser også, at hvis man benytter en navigationsenhed, reducerer man stressniveauet under kørslen.

“Trafiksikkerhed er meget vigtigt emne for TomTom og vi arbejder hårdt på at sikre vores produkter og services hjælper folk med at navigere så sikkert som muligt,” udtaler Søren Larsen, Tomtoms danske Country Manager. “Vores enheder advarer ikke kun føreren om fotofælder men også så snart den generelle hastighed på andre veje bliver overskredet.”

Opdateringen er gratis i hele politiets forsøgsperiode, og tilgængelig gennem softwaren TomTom HOME som kan downloades fra TomToms hjemmeside.

Kilde: TomTom


 


Afstemning
Annonce:
Forrige artikelPioneer bekræfter: Det er slut med TV
Næste artikelHybrid disk med blu-ray film og PS3 spil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.