Forside Nyheder

Zaptor giver mange seer stemmer

 


 


Når SMS stemmerne suppleres med afstemning via fjernbetjeningen, så øges deltagelsen markant.


Afstemninger i TV programmer udføres oftes med SMS, men siden sommer har Stofa og TV 2 samarbejdet om afstemning via fjernbetjeningen. De nye interaktive muligheder i Zaptor havde premiere til årets Tour de France.


Og det er noget Stofas seere med Zaptor har taget til sig. I mandags kunne seerne stemme via Zaptor til udsendelsen Dansk Fodbold Award, og det gav rekordstore stemmetal.


Hvor SMS stemmer ofte kun indvolverer nogle få procent af seerne, så valgte hele 23% af seerne med Zaptor at stemme med fjernbetjeningen mandag aften. Og det selvom prisen for deltagelse var den samme som ved SMS.


Da afstemningen var på sit højeste modtog de 12 stemmer i sekundet, og de høje stemmetal glæder TV 2.


?Muligheden for at stemme med fjernbetjeningen gør jo ALT lettere for seeren og er nøglen til de imponerende tal. Det er slut med at huske SMS-koder og hvilket nummer, de skal sendes til. Her er brugerens oplevelse langt bedre og kvitteringen kommer med det samme.? fortæller Mobilmanager på TV 2 Jan Hoffmann til recordere.dk


De interaktive muligheder i Zaptor kan i fremtiden bruges til mere end afstemninger, eksempelvis indkøb med fjernbetjeningen eller live betting til sportsbegivenheder.


 

Annonce:
Forrige artikelJuleindkøb via mobilen
Næste artikelDiscovery vil åbne nordisk 3D kanal
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.