Forside Nyheder

B&O siger farvel til to ikon-produkter


Beosound 3200 droppes nu


 


Bang & Olufsen har besluttet øjeblikkelig at stoppe salget af to tidligere bestsellere.


Tiden er ved at løbe fra stereoanlæg med CD-afspillere. Ihvertfald hvis man skal tro Bang & Olufsen, der nu har valgt at sende to af deres tidligere absolutte bestsellere på pension.


Men selvom Beosound 3200 og Beosound 9000 er to af de mest sælgende produkter i B&Os historie, så sælger de ikke længere i et antal der gør det rentabelt at opretholde produktionen.


Det er nogle af de helt store ikoner i den moderne B&O historie, som vi nu må tage afsked med.


Med Beosound 9000 lykkedes det designerne fra B&O dengang at skabe et moderne kunstværk, der samtidig stadig står som verdens hurtigste “CD changer”. Selve armen accelererer fra 0-100 km/t på 5,5 sek. Det er på mange måder et anlæg, der kan nydes både med og uden musik. Det første Beosound 9000 kom på gaden i 1996.


Beosound 3200 var den seneste model i B&Os serie af stående stereoanlæg med automatisk glaslåge. Første udgave var Beosystem 2500, som så dagens lys i 1991. Det blev senere afløst af Beosound 3000 i år 2000, mens det nuværende anlæg er fra 2003.


Produktionen af Beosound anlæggene lukkes med øjeblikkelig virkning.


 Beosound 9000 droppes nu


 

Annonce:
Forrige artikelFotos af Samsung Galaxy Tab 8.9 med tastatur
Næste artikelHP Touchpad tablet flopper
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.