Forside Nyheder

Nørdens tilbehør til Siri assistenten i iPhone 4S


 


Talende assistenter som Siri i den nye iPhone 4S har vækket nørderne. Det første tilbehør er klar. 


Nørdernes paradis – Thinkgeek.com – har allerede set mulighederne i de nye talende assistenter, som Siri i Phone 4S og den tilsvarende i Android.


Kendere af sagaen Space Odyssey, af Arthur C. Clarke, kan nikke genkendende til den talende computer HAL 9000. Snart kommer en miniudgave af HAL kaldet IRIS 9000.


Som ekstra tilbehør til Siri assistenten, gør den det muligt at tale med Siri i lokalet. Altså fremfor at holde telefonen, og tale ned i den, så snakke med den i hele lokalet. Spørge hvordan vejret er, hvad der kommer i TV, om aktiekurserne i yndlingsfirmaet er steget eller faldet.


Ganske nørdet, men også lidt sjovt. Mon ikke det kan imponere til næste familiesammenkomst. Desværre kan man endnu ikke erstatte den kvindelige stemme i Siri med en mandlig ala HAL 9000.


IRIS 9000 kommer på markedet i foråret 2012, til en pris af $59,99. Det svarer til 325 kroner, før fragt, moms og andre importafgifter. Men det kan jo være en frisk gadget-forhandler hjemtager den til salg i Danmark.


Link til Thinkgeek


  

Annonce:
Forrige artikelEurosport på Apple enheder
Næste artikelSnart kan du se DR på smartphone og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.