Forside IFA IFA 2012

Samsung klar med 3D briller med lyd

3D er stort på IFA og uanset hvor man tropper op, er det på med brillerne. Både Samsung, Sony og LG viser dog nye måder at udnytte teknologien på.


Igår kunne vi fortælle, hvordan Sony satser på Simulview i forbindelse med spil. Men også Samsung er med på vognen og er klar med Dual view, der i princippet fungerer på samme måde som Sonys simulview.


Forskellen er dog at Samsungs løsning kan bruges til tv sening, hvor Sonys umiddelbart kun er til spil. Om Samsung har smidt to tv-tunere i deres fjernsyn eller, hvordan de har gjort ved vi på nuværende tidspunkt ikke.


Fin lydløsning


Da vi testede spil hos Sony, var der ingen særskilt lyd til de to spillere. Det gjorde ikke det store i Gran Turismo 5 som kørte på skærmen, men i andre spil, hvor spillere f.eks er forskellige steder på banen eller lignende, virker det underligt, hvis lyden ikke bliver delt ligesom billedet gør.


Dette har Samsung fundet en udmærket løsning på. Deres 3D briller er forsynet med små ørepropper, som aktiveres lige over øret. Det fungerer umiddelbart fint, selvom man selvfølgelig ikke får den dybe lyd ud af det. Tjek billederne herunder.


   


 

Annonce